Pin It

Herfst

Herfst in de regio

Wanneer je jezelf een beetje respecteert als fotograaf, kan je het in deze tijd niet nalaten erop uit te gaan een de indruk van deze kleurrijke tijd weer te geven. De bladeren verkleuren en allerlei paddenstoelen rijzen de grond uit. Ik heb een klein tochtje gemaakt naar kasteel Waardenburg en voor de paddenstoelen ben ik naar Rhenen getogen. Ik werd aldaar aangenaam verrast door de prachtige en voor Nederlandse begrippen grote bossen, waar van alles te zien was en het lekker stil was. Alleen een beetje jammer dat ik de (cliché) vliegenzwam nauwelijks heb kunnen vinden.

De paddenstoelfoto’s zijn met een 105mm macrolens gemaakt en natuurlijk op statief. De flitser(s) heb ik deze keer niet aangeraakt.

Herfst-002.jpgHerfst-010.jpgHerfst-013.jpgHerfst-044.jpgHerfst-055.jpgHerfst-082.jpgHerfst-085.jpgHerfst-094.jpgHerfst-101.jpgHerfst-104.jpgHerfst-118.jpg

This entry was posted in Herfst, Landschap, Natuur, Zonder categorie. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>