Pin It

Over mij

Welkom op mijn website!

Profielfoto website

Wicek

Leuk dat u wat meer wilt weten over mij en mijn fotografie. U kunt hier uitgebreid mijn portfolio bekijken. Kijk ook eens op mijn blog, waar ik onderwerpen van uiteenlopende aard beschrijf. Natuurlijk wel gerelateerd aan fotografie.

Als zelfstandig beroepsfotograaf heb ik de kneepjes van het vak geleerd aan de fotovakschool in Boxtel. Dit, na een autodidactische periode vanaf mijn 15e. Om bij te blijven in mijn vak volg ik op regelmatige basis diverse workshops en trainingen.

Ik ben een allround fotograaf die in staat is alle soorten fotografie uit te voeren.  Zelfs in moeilijke omstandigheden kan ik zeer geslaagde foto’s voor u afleveren. Denk hierbij aan snel bewegende onderwerpen, moeilijke locaties of weinig licht. Hiervoor maak ik gebruik van het allerbeste materiaal wat Nikon te bieden heeft. Binnen het allround zijn, is mijn specialisme bedrijfsfotografie, omdat daar veel aspecten aan bod komen die mijn interesse hebben, van portretten en architectuur tot bedrijfsprocessen en producten.

In mijn aanpak kunt u rekenen op een betrouwbare en flexibele fotograaf die zich continue ontwikkelt en gaat voor kwaliteit en een tevreden opdrachtgever. In ons contact staan professionaliteit, plezier en een goede communicatie voorop.

Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Hopelijk tot snel!

Google